1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Načini isporuke

Štampa
Prilikom kupovine na našem sajtu, stoje vam sledeće opcije na raspolaganju za isporuku:
  • Kurirska služba AKS
  • Kurirska služba po vašem izboru
  • Lično preuzimanje ili dogovor oko isporuke
Gore navedene opcije biće vam ponuđene prilikom procesa kupovine.

Ambijent d.o.o. dostavu naručenih proizvoda vrši u saradnji sa firmom AUTOKOMERC S d.o.o. AKS je preduzeće specijalizovano za brzu i tačnu dostavu paketa uz pristupačne cene. Cena isporuke zavisi od težine i gabarita konkretnog proizvoda, i biće vidljiva nakon što ćete staviti izabrani artikal u korpu. Prilikom kupovine u našoj internet prodavnici svaki kupac se registruje. Podaci koje ste dali prilikom registracije snimiće se u našu bazu podataka. Ove podatke čuvamo u našem sistemu, kao Vaše privatne podatke. Ovi podaci nisu pristupni posetiocima našeg sajta. Ovim putem naglašavamo, da se Vaši podaci koriste iskjučivo za fakturisanje proizvoda koji ste Vi naručili, i za potrebe kućne dostave.

Zato bi Vas zamolili, da pri registraciji sa posebnom pažnjom ispunite registracioni list. Za registraciju potrebni su Vaši lični podaci (ime i prezime, e-mail adresa, puna adresa stanovanja, broj telefona itd.) U slučaju da se Vaša adresa stanovanja i adresa za isporuku naručenog proizvoda razlikuje, molimo da ispunite odgovarajuće dodatne listove. Vaša e-mail adresa služi da Vas obavestimo da smo primili Vašu narudžbinu, i da znate kada je isporuka pokrenuta. Telefonski broj se često koristi kod isporuke proizvoda. Pre isporuke, osoblje koje će Vam isporučiti naručene proizvode može da Vas nazove da se definiše kada Vam odgovara isporuka, ako niste kod kuće gde da se isporuči Vaš paket itd.

Cena isporuke zavisi od vrednosti i težine naručenog proizvoda. Ako kupujete u našoj internet prodavnici preko 3000 dinara, dobijate besplatnu dostavu naručenog proizvoda na Vašu željenu adresu. U slučaju da Vaš naručeni paket košta manje od 3000 dinara, dostava se naplaćuje prema težini paketa. Težinu Vašeg paketa automatski računa naša prodavnica, tako da Vi uvek znate aktuelnu cenu dostave. Računanje težine paketa počinje sa osnovnom težinom od 0,4kg. Osnovna težina je težina kutije u kome se pakuje, težina stiropora itd. koje služe da Vaš poklon bez oštećenja stigne na Vašu željenu adresu.

Cena dostave paketa ispod 3000 dinara se računa prema tabeli firme AKS. U ovoj tabeli naći ćete odgovarajuće cenu za težinu Vašeg paketa.
masa pošiljke cena po jednoj pošiljci
od 0,5 - 1 Kg 150 din
od 1 - 2 Kg
250 din
od 2 - 5 Kg
300 din
od 5 - 10 Kg
450 din
od 10 - 20 Kg
650 din
od 20 - 30 Kg 750 din
od 30 - 50 Kg 1000 din