SINUSOIDNI LIMOVI

Krovni sinusoidni limovi Swedsteel-Metecno

Materijal:

sin45 blueIzuzetan kvalitet sirovog materijala - S250GD, S350GD-, pocinkovanost od 275 g/m2 cinka i završni površinski sloj (PE25) daju proizvod izuzetnog kvaliteta sa visokom klasifikacijom otpora na koroziju i UV zračenje.

Primena krovnih sinusoidnih limova Swedsteel-Metecno:

Sinusoidni profilisani limovi odličan su izbor za oblaganje objekata, a posebno su pogodni za oblaganje industrijskih hala i poljoprivrednih objekata, gde nalaze najčešću primenu. Osnovna karakteristika sinusoidno profilisanog lima je izuzetna izdržljivost pri velikim opterećenjima.

Prateći materijali:

Krovni sinusoidni limovi  Swedsteel-Metecno  deo su kompletnog sistema, sa svim potrebnim pratećim materijalom kao što su slemenjaci, zaptivni sunđeri, ventilacioni elementi, snegobrani, krovne folije i zavrtnjevi.

Garancija: 20 godina na sinusoidne limove Swedsteel-Metecno

Krovni sinusoidni limovi Lindab

Materijal:

krovni sinusoidni lim lindab SIN26Krovni sinusoidni limovi Lindab su toplo pocinkovani i završno obradjeni sa višeslojnom zaštitnom presvlakom. Ova presvlaka je otporna na različite vremenske uslove, štiti lim od rdje i ne menja boju, otporna je na UV zračenje i daje estetski lep izgled. Krovni sinusoidni limovi Lindab dostupni su u širokom spektru boja i u više varijanti zaštitnih slojeva.

Primena krovnih sinusodinih limova Lindab:

Zbog svojih karakterisitika, krovni sinusoidni limovi Lindab svoju primenu nalaze u pokrivanju kako stambenih, tako i industrijskih objekata. Osnovna karakteristika sinusoidno profilisanog lima je izuzetna izdržljivost pri velikim opterećenjima.

Prateći materijali:

U ponudi imamo i sve prateće materijale kao što su slemenjaci, zaptivni sundjeri, ventilacioni elementi, snegobrani, krovne folije i šrafovi.