ZIDNI SINUSOIDNI LIMOVI

Sinusoidni zidni limovi Lindab
Materijal:

LINDAB SINUSOIDNI LIM

Lindab sinusoidni limovi za oblaganje fasade su proizvedeni od visoko kvalitetnog čelika, pocinkovani са 275 gr cinka i završno obrađeni sa višeslojnom zaštitom koja pruža otpornost na različite vremenske uslove, štiti lim od rđe i ne menja boju, otporna je na štetne uticaje UV zračenja.

Primena  Lindab sinusoidnih zidnih limova:

Jednostavnost strukture i brza montaža garantuju značajno niže troškove i omogućavaju njihovu primenu kako u novogradnji, tako i u rekonstrukciji starih objekata. Korišćenje profilisanih limova se preporučuje kako za industrijske, tako i za poljoprivredne objekte. Osnovna karakteristika sinusoidno profilisanog lima je izuzetna izdržljivost pri velikim opterećenjima.

Prateći materijali:

U našoj ponudi možete naći i sve prateće materijale potrebne za ugradnju fasadnih obloga.

Sinusoidni zidni limovi Swedsteel-Metecno
Materijal:

Sinusoidni limovi Swedsteel-Metecno se proizvode od pocinkovanog, plastificiranog čelika švedskog proizvođača SSAB. Izuzetan kvalitet sirovog materijala – S250GD,S350GD-, pocinkovanost od 275 g/m2  cinka i završni površinski slojevi ( PE25, MC35 ) daju proizvod izuzetnog kvaliteta sa visokom klasifikacijom otpora na koroziju i UV zračenje.

Primena Swedsteel-Metecno sinusoidnih zidnih limova:

Sinusoidni profilisani limovi odličan su izbor za oblaganje objekata, a posebno su pogodni za oblaganje industrijskih hala i poljoprivrenih objekata, gde nalaze najčešću primenu. Osnovna karakteristika sinusoidno profilisanog lima je izuzetna izdržljivost pri velikim opterećenjima.

Prateći materijali:

Zidni sinusoidni limovi  Swedsteel-Metecno  deo su kompletnog sistema, sa svim potrebnim pratećim materijalima potrebnim za ugradnju fasadnih obloga.